Együttműködő partnereink

KurzusCentrum


Küldetésem

Menyhárt Ágota vagyok. Az elmúlt közel 20 évben számos tapasztalatot szereztem, és sokat tanultam abból, hogy a különböző típusú emberek hogyan gondolkodnak, hogy tudnak együtt dolgozni és megoldani problémákat. Naponta találkozom eltérő emberekkel, helyzetekkel, ezáltal szükségem van széles eszköztárra módszertan és szemlélet tekintetében egyaránt. Ezek az eltérések és kihívások fogalmazták meg bennem, hogy a tapasztalataimmal, a kipróbált és bevált gyakorlatokkal segítséget, megoldásokat nyújtsak a fejlődni vágyóknak.

Küldetésem a te célod, sikerem a te sikered!

Miért a KurzusCentrum?

Közgazdásztanárként több, mint 13 éve foglalkozom oktatással, tréningekkel és tanácsadással. nagyon sok fejlődni vágyónak mutattam irányt, módszereket, és közben én is rengeteget fejlődtem, és tanulok azóta is. Kiemelten figyelek arra, hogy mindig újabb és újabb ismeretekre tegyek szert, és ezeket az információkat átengedve magamon továbbadjam, és még hatékonyabban tudjak segíteni másoknak. Mivel nincs olyan szakértő, aki „mindenhez is” ért, ezért csak olyat tanítok, olyan területen vállalok tanácsadást, amelyben valóban tapasztalatom van. A munkámra igényes vagyok és eredményorientált, és nyitott az új ismeretekre.

Segítek  abban, hogy a lehető legjobbat hozd ki a magadból és a cégedből!

Ehhez egyszerűen csak az elképzeléseidet vesszük alapul, és elősegítem a lehető legteljesebb kiaknázását.


Dusik Andrea

Dusik Andrea vagyok, 1989 óta vállalkozó, tapasztalataimat a vendéglátásban eltöltött 4 év, az építőiparban eltöltött 23 év, tanácsadóként eltöltött 16 év, és kuratóriumi elnökként eltöltött 10 év során szereztem.

Vállalkozásomban stratégiai tanácsadással és tervezéssel, az általam vezetett MacPherson Hungary Alapítványban gondolkodásmód formálással, ötletekkel, megoldásokkal, műhelygyakorlatok szervezésével és vezetésével foglalkozom.  Támogatom azokat, akik megrekednek akár a munkájukban akár magánéletükben, és megoldást, fejlődési lehetőséget keresnek.

Küldetésem

Programjaink során igyekszünk átadni azt a képességfejlesztő tudást, amit nap mint nap használhatsz a munkád során. Kurzusokat tartunk többek között

 • pénzügyekről, biztosításokról, befektetésekről,
 • karakterekről, személyiségekről, személyiségfejlesztésről, kommunikációról, viselkedésről,
 • vállalkozóvá válásról, a vállalkozói létről, mindezeket számos nézőpontból megközelítve.

Hiszünk abban, hogy a Life Long Learning, az élethosszig tartó tanulás mindenekelőtt képes megadni azt a magabiztosságot és önbizalmat, amivel túlléphetsz a határaidon és a komfortzónádon és képes gyökeresen átalakítani az életedet.

Célunk, hogy olyan tréningeket adjunk Neked, amiket mi magunk is szívesen igénybe vennénk. Bízunk benne, hogy kurzusaink során alapvető tudás jut el olyanokhoz is, akiknek erre a tanulásra egyébként talán nem lenne lehetőségük. Egy új, izgalmas világot mutatunk be, lehetőséget kínálva ezzel arra, hogy az életed kényelmesebb, sikeresebb és egyszerűbb legyen. Megoldásokat kínálunk a mindennapi munkavégzés során előkerülő kihívásokra, oly módon, hogy azt bárhol, bármikor elérheted, és az ismereteket a saját tempódban sajátíthatod el.

Rólunk

Mindenkiben ott rejlik önmaga kivételes különlegessége, a nagyszerűség, melyet a megfelelő támogatás és mentorálás mellett képes felszínre hozni. Mindenkiben! Benned is!

Szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy valódi értéket nyújtsunk Számodra. Hiszünk a megtapasztalás erejében.

Attól, hogy valaki megmondja Neked, hogy mit kell csinálni, -akár egyénileg, akár csoportban- és ismered a vállalati munkamódszereket és követelményeket, még nem biztos, hogy ez a „hogyan” testhezálló lesz Neked. Az elakadás pedig legtöbbször a hozzáállás és készségek szintjén rejlik. Csapatunk a legkülönbözőbb korosztályok tagjai számára szervez és készít oktatási, képzési és ismeretterjesztési programokat. Ezek során az önismeret fejlesztésének módszerével dolgozunk és így lehetővé válik a valódi hozzáállás- és készségszintű fejlődés, mely így hosszútávon is fenntartható lesz.

Tréningjeink alatt gyakorlati technikákkal, módszerekkel ismerkedsz meg, amelyeket akár már másnap alkalmazhatsz valódi élethelyzetekben mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben. Programjaink összeállítása során arra törekszünk, hogy Te képes legyél a benned rejlő készségek, képességek maximumát kihozni Magadból. Elsődlegesnek tekintjük a kompetenciafejlesztést. Különösen törekszünk a következők fejlesztésére:

 • Alkalmazkodó képesség, lojalitás
 • Ambíció, kreativitás és innovativitás
 • Magas szintű szakmai- és idegennyelv ismeret (angol nyelvtudás)
 • Az eredményekre és a folyamatok véghezvitelére történő fókuszálás
 • Csapatmunkában való munkavégzés képessége, együttműködő képesség
 • Kezdeti önálló döntéshozatal, döntési képesség és irányítóképesség
 • Eredményekre, folyamatok véghezvitelére történő fókuszálás és teljesítményorientáltság
 • Határozottság, kitartás és felelősségvállalás
 • Helyzetfelismerés és logikus gondolkodás, problémamegoldó képesség
 • Információfeldolgozás képessége, utasítások megértésének képessége
 • Kapcsolatteremtő képesség és kezdeményező készség
 • Kommunikációs- és meggyőző készség
 • Más emberek motiválása, más emberekre való hatás, meggyőző készség
 • Motiváltság (vállalati motiváció, ügyfélorientáltság)
 • Nagy munkabírás, terhelhetőség és stressztűrő képesség
 • Önállóság és proaktivitás
 • Precizitás, pontosság, önuralom és nyitottság
 • Prezentációs képesség és tárgyalástechnikai készség
 • Rugalmasság, tolerancia és megbízhatóság
 • Stratégiai gondolkodás, rendszerszemlélet
 • Szervezési készség (munkaszervezés)

Módszereinkkel a képzéseink hosszú távú hatásait erősítjük.

Munkánk során folyamatosan figyelemmel kísérjük a hazánkban és a nemzetközi gyakorlatban fellelhető innovatív, új eszközöket, módszereket, alapvető számunkra a szüntelenmegújulás, a módszertanok elsajátítása és alkalmazása. Minden munkatársunk rendszeresen vesz részt továbbképzéseken, szakmai műhelygyakorlatokon, hogy minél sokszínűbb és hatékonyabb eszköztárral és megoldásokkal támogathassunk Téged.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.