Van összefüggés a pénz és a Fengshui között??!

– teszi föl a kérdést Skultéty Andrea, aki számomra az IGAZI tanácsadó.

Mert nem rendezteti át havonta a lakásom, és főleg nem vásároltat velem mindenféle apró és nagyobbacska bóvliságokat, abban a tudatban tartva engem, hogy pusztán egy tárgy megvásárlásától és kibiggyesztésétől megoldódnak a problémáim.

Ehelyett arra buzdít, hogy tartsak rendet és tisztaságot a lakásomban és az életemben. Szeretném, ha mind többen ismerhetnék meg a gondolkodását, a látásmódját, ezért megkértem, hogy írjon egy bemutatkozást az én olvasóimnak, amit Ő készséggel megtett, és ezt az alábbiakban közzé is teszem.

Andrea alapvetően tegeződve  ír az oldalán, tegeződve tartja műhelygyakorlatait, ezért a levelét változatlan formában, szintén tegeződve ismertetem meg Önökkel. Fogadják tőlünk szeretettel, és kérjenek bátran időpontot egy fengshui tanácsadásra:


„Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne szeretett volna gazdag lenni. A te céljaid között is szerepel? Én, vágyom rá.

Köztem és közted ebben a törekvésben egy különbség biztosan van. Én a fizikai síkon való tudatos megvalósítás mellett egy olyan törvényszerüség metodikáját is használom, ami annyira nyilvánvaló, mint a gravitáció. Bolygónk természeti törvényi közül, a kínai öt elem tanára épülő Fengshui tudományát hívtam segítségül, hogy támogassa pénzteremtő munkámat.

Azon kívül, hogy dolgozom, és ebből adódóan pénzt kapok munkám elismeréséül, sokat tevékenykedek azért, hogy az otthonom energetikailag is megfeleljen, és segítsen ebben az ambíciómban.

Hallom a gondolatodat: „Na nehogy már ez a kínai maszlag segítsen a gazdagodásban!”

Gondolj a szélre, az esőre, és az árvízre. Kínában épp úgy fúj, vagy esik, vagy mos el falvakat, mint nálunk.

A Föld bolygón élünk mindannyian, a természet törvényei egyformán hatnak ránk. Ebből adódóan a következtetésünk teljes mértékben helyt álló: nem csak a gravitációt, a szelet, az esőt használja minden földlakó, hanem a Fengshuit is.

A különbség abban áll, hogy hogyan használjuk. A hangsúly a tudatosságon van. Ha azt szeretnénk, hogy pozitív energia álljon mellénk a pénzteremtésben, akkor tudatosan célszerű alakítanunk otthonunk/üzletünk Gazdagság-Siker életterületét.

Átgondoljuk, megvizsgáljuk, hogy mit látunk, mit tapasztalunk ezen a helyen, önvizsgálatot tartunk pénzügyeinket illetően. Őszintén megállapítjuk, hogy hol tartunk most.

Megfogalmazzuk azt, hogy mire vágyunk, min célszerű változtatni, hová akarunk eljutni. Ezt követően tudunk csak munkához látni.

Igen, munkához látni. Bődületes tévedés azt hinni, hogy egy szimbólum elhelyezése ezen az életterületen meghozza az áhított gazdagságot, pénzt, bőséget. Sohasem biztatnék senkit arra, hogy változtassa a lakóterét kínai bazárrá.

A Fengshui nem erről szól. Sokkal bonyolultabb, mélyebb filozófiai rendszer, olyan eszköz, mely segítségünkre lehet abban, hogy életünket gyökeresen megváltoztassa, könnyebbé tegye. Eszköz mindazok számára, akiknek elegük van a kínlódásból, a vegetálásból, a sopánkodásból és panaszkodásból. Egy lehetőség azoknak, akik hajlandóak kilépni komfortzónájukból, és képesek adni azért, hogy kapjanak.

 

Skultéty Andrea

Fengshui Szakértő

www.fengshuis.hu

30/359-5456″


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .