Szeptemberi zsongás

 

Újra itt a szeptember – csendesebb, kellemesebb az időjárás, elkezdődött az iskola, mindenki kipihente magát, és újult erővel vág bele céljai megvalósításába, vagyis a szeptember egy kisebb fordulópont az életünkben, és mint minden fordulópont- egy nagy lehetőség ígéretét is hozza.

Oly sokan és sokat halljuk, hogy a recesszió véget ért, ám mégis… miért van az, hogy mégsem hagyjuk a valóságot a jót begyűrűzni az életünkbe, miért van az, hogy nem hagyjuk, hogy ez bennünket is elérjen, lelkesítsen?

Oly erős a média szava, hogy számos ember csak azt hallja meg, és még mindig csak hajtja magát a kétségbeesésbe, visszhangozza azt, amit tudat alatt küld neki a tv, rádió, újság a híradásain keresztül.

Itt az ideje, hogy megrázd Magad, kapcsold ki a „médiát”, gondolj egy nagyot, bármilyen nagyot, és képzeld magad elé azt a képet, amit a jövőd mozaikjai alkotnak.

Itt az ideje, hogy bízz a saját belső tudatodban, mert ő az igazi jóakaród, és tudd, hogy a megérzéseid, az első megérzéseid(!) mindig a jó irányba terelnek Téged.

Az a hozzáállás, amelyre most szükséged van az előre és feljebb jutáshoz, a következőkből áll össze: hit, lendület, eltökéltség.

Látod Magad előtt a célodat? Érd el! Soha ne add fel! Ne add fel a reményt! Csak az lesz sikeres, aki nem adja fel! Mit gondolsz: tudnánk járni, ha föladnánk az első földrehuppanás után?

Ragaszkodj az álmaidhoz, csinálj belőlük célt, és tanulj meg velük együtt élni. Ne korlátozd Magad azzal, amit mások mondanak, ne akadályozd Magad makacs hiedelmekkel, és ha kell, hajts végre változtatásokat. Az életünk gyökeres megváltoztatásához elég 21 nap. Erről még írni fogok.

Az egyetlen dolog, ami meggátolhat abban, hogy az igazán vágyott életet éld, az TE magad vagy…

Mert az nő, növekszik, amire gondolsz, amire koncentrálsz.

Te mire gondolsz? És ez Neked jó vagy sem? Hasznos, ha megvalósul vagy sem?

Nos?

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .