Egy különleges lehetőség cég- és gazdasági vezetőknek!

Egy különleges lehetőség: Két kiváló Kollégánk tart szűk szakmai kör által delegált laikus érdeklődőknek előadást Budapesten, amelyre szeretettel látunk jelentkezőket olvasóink táborából is. Most azonban a körülmények miatt csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, és csak azok közül, akik eddig csak fontolgatták a megjelenést, de még egyszer sem voltak nálunk előadáson, rendezvényen. Az előadás témája:

Egy olyan speciális pénzügyi befektetési eszköz bemutatása, amellyel – bizonyos feltételek között – közel megduplázható a befektetésre szánt összeg a kapcsolódó adó-összefüggéseknek köszönhetően. Az előadás cég – és gazdasági vezetőknek ajánlott, mivel az adójogi alap tájékozottságot feltételezzük a hallgatóságról, az előadás jellege a szakmaiságra fókuszál, kapcsolódó kérdések megvitatását is támogatja. 

Erre és még számos más ezzel kapcsolatos kérdésre kap választ, ha jelentkezik konzultációs lehetőséggel szervezett előadásunkra, melyen előzetes regisztrációt követően vehet részt.

Időpont: 2015. március 5. 18 óra

Helyszín: Budapest III. ker.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Erre az e-mail címre kérem az újdonságokat, segítő útmutatásokat, cikkeket és kiemelt ajánlatokat is (eDM)!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .