Az anya…

„Miért imádom az Anyákat?

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja: Későre jár fáradt vagyok megyek, lefekszem.

Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra, elöblítette a pop-cornos tálat, húst vett ki a  fagyasztóból a másnapi ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre.

Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy pólót. Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba.

Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni. Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára, előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet.

Aláírta, megcímezte és felbélyegezte  barátainak a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette.

Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval, majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.

Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel! Már megyek- feleli.

Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd meggyőződött róla, hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.

Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t, felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyes-tartóba,  majd volt egy rövid  beszélgetése a még fönt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb megteendő dolog listájához.

Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek.

Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihirdette hogy nincs semmi különös tennivaló. Megyek aludni.

És ment. Minden egyéb gondolat nélkül.

Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek tovább…?

MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA….. és az egyetlen ok, amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!”

Ugye milyen igaz?

Meséld el ezt 5 fenomenális nőnek, imádni fogja!

Aztán….   IRÁNY ALUDNI!!!

És egy ajándék minden anyukának egyik kedvenc oldalam szerzőjétől, Langmár Zsuzsanna pozitív-gondolat kutatótól

„Az a nő, akinek az életében bőség uralkodik, eléri céljait, egészséges, harmóniában él családjával, csodálatos gyermekei vannak, megbirkózik a rá váró feladatokkal, feltehetően sikeresnek érzi magát. Csak Te tudhatod, hogy mik a legnagyobb sikerélményeid, a sikeresmama.hu és ez a videó abban segít Neked, hogy erőt meríts belőlük.” 

Sikeresmama motivációs film:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .