2013 legjobb befektetései


Ön eddig vesztett, vagy nyert a válságon? Mit akar ezután, veszíteni vagy nyerni?

A jelenlegi turbulens piaci helyzetben ritkán adódó történelmi esély van a vagyonképzésre. Ugyanakkor még a megszokottnál is fontosabb hogy meggondoljuk, hova tesszük pénzünket. Sok, korábban kecsegtető befektetés a következő években katasztrofális hozamokat, más eddig veszteséges befektetések minden várakozást meghaladó nyereséget fognak hozni. Ezért olyan fontos az alapos elemzés, a piaci folyamatok pontos és objektív átlátása.

Éppen most jár le a banki lekötése? Eladta az ingatlanát, vagy örökölt egy nagyobb összeget? Gondolkozott rajta, hogy ne veszítse el? Milyen területekre érdemes most pénzt tenni?

Milyen biztos megtakarítások, és milyen magas hozammal kecsegtető befektetési lehetőségek vannak a mai magyar befektetőknek?

Erről lesz szó pénzügyi szemináriumunkon.

Helyszín: 1037 Budapest, Pacsirtamező u. 17.

A terem mérete miatt és hogy fel tudjunk készülni, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Hozza el barátnőjét, ismerőseit is.

Kérem, regisztráljon itt!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím (település)

  Kérdés, üzenet

  Hozzájárulok, hogy számomra a MacPherson Hungary Alapítvány hírleveleket küldjön.

  Ha baráti, ismeretségi körében vannak olyanok, akik számára ez az információ hasznos lehet, biztosan hálásak lesznek Önnek, ha felhívja a figyelmüket rá. Előre is köszönik Önnek.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .